Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka z kolorowym farszem są proste w przygotowaniu. Ciekawego smaku nadają chrzan, koncentrat pomidorowy oraz natka pietruszki.
szpryca
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 169
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 367
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1642
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3077
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 26460
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 169
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 367
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1642
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3077
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 26460
Składniki
Jajka ugotować na twardo. Obrać, pokroić na pół i wydrążyć żółtka. Natkę umyć, posiekać.
Żółtka utrzeć dokładnie za pomocą widelca z twarożkiem oraz mlekiem. Przyprawić solą i pieprzem. Podzielić farsz na 3 części.
Do pierwszej części dodać chrzan, wymieszać. Do drugiej dodać natkę, wymieszać. Do trzeciej dodać koncentrat, wymieszać. Za pomocą szprycy nafaszerować białka jajek. Smacznego! :)