Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka z kolorowym farszem są proste w przygotowaniu. Ciekawego smaku nadają chrzan, koncentrat pomidorowy oraz natka pietruszki.
szpryca
Bardzo lubię takie dania, ponieważ są szybkie, smaczne i proste. Polecam zwła...
Odsłon: 191
Japońskie ciasto wiśniowe Tradycyjny sernik japoński znany jest ze swojej og...
Odsłon: 2210
Przepis dnia
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 4451
Bardzo lubię takie dania, ponieważ są szybkie, smaczne i proste. Polecam zwła...
Odsłon: 191
Japońskie ciasto wiśniowe Tradycyjny sernik japoński znany jest ze swojej og...
Odsłon: 2210
Przepis dnia
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 4451
Składniki
Jajka ugotować na twardo. Obrać, pokroić na pół i wydrążyć żółtka. Natkę umyć, posiekać.
Żółtka utrzeć dokładnie za pomocą widelca z twarożkiem oraz mlekiem. Przyprawić solą i pieprzem. Podzielić farsz na 3 części.
Do pierwszej części dodać chrzan, wymieszać. Do drugiej dodać natkę, wymieszać. Do trzeciej dodać koncentrat, wymieszać. Za pomocą szprycy nafaszerować białka jajek. Smacznego! :)