Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka z kolorowym farszem są proste w przygotowaniu. Ciekawego smaku nadają chrzan, koncentrat pomidorowy oraz natka pietruszki.
szpryca
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1594
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1361
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1406
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1415
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1594
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1361
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1406
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1415
Składniki
Jajka ugotować na twardo. Obrać, pokroić na pół i wydrążyć żółtka. Natkę umyć, posiekać.
Żółtka utrzeć dokładnie za pomocą widelca z twarożkiem oraz mlekiem. Przyprawić solą i pieprzem. Podzielić farsz na 3 części.
Do pierwszej części dodać chrzan, wymieszać. Do drugiej dodać natkę, wymieszać. Do trzeciej dodać koncentrat, wymieszać. Za pomocą szprycy nafaszerować białka jajek. Smacznego! :)