Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka z kolorowym farszem są proste w przygotowaniu. Ciekawego smaku nadają chrzan, koncentrat pomidorowy oraz natka pietruszki.
szpryca
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12333
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1388
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13168
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5392
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12333
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1388
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13168
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5392
Składniki
Jajka ugotować na twardo. Obrać, pokroić na pół i wydrążyć żółtka. Natkę umyć, posiekać.
Żółtka utrzeć dokładnie za pomocą widelca z twarożkiem oraz mlekiem. Przyprawić solą i pieprzem. Podzielić farsz na 3 części.
Do pierwszej części dodać chrzan, wymieszać. Do drugiej dodać natkę, wymieszać. Do trzeciej dodać koncentrat, wymieszać. Za pomocą szprycy nafaszerować białka jajek. Smacznego! :)