Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka faszerowane kabanosami i szczypiorkiem. Polecam przepis ;)
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 49
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 33
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 49
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 33
Składniki
Jajka gotujemy na twardo (7minut). Obieramy i kroimy wzdłuż na pół. Łyżeczką delikatnie wyjmujemy żółtka. Do żółtek dodajemy majonez i przyprawy. Kabanosy kroimy w kosteczkę, szczypiorek szatkujemy. Dodajemy do żółtek kabanosy i szczypiorek ( zostawiamy troszeczkę na wierzch). Mieszamy. Łyżką wykładamy na białka. Posypujemy szczypiorkiem. Smacznego ;)