Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolorowo i świątecznie,z pewnością jajeczka posmakują i zachwycą:) Przepis podany na trzy jajka,jeśli zechcecie robić to musicie podwoić lub potroić składniki:)
Sajgonki w nieco zdrowszej wersji. Zamiast smażyć, upiekłam je w piekarniku....
Odsłon: 41
Kotlety z kurek nie są z pewnością typowym wykorzystaniem tych aromatycznych...
Odsłon: 765
Mega puszyste i delikatne rogaliki drożdżowe nadziewane masą kajmakową. Ideal...
Odsłon: 52
Sajgonki w nieco zdrowszej wersji. Zamiast smażyć, upiekłam je w piekarniku....
Odsłon: 41
Kotlety z kurek nie są z pewnością typowym wykorzystaniem tych aromatycznych...
Odsłon: 765
Mega puszyste i delikatne rogaliki drożdżowe nadziewane masą kajmakową. Ideal...
Odsłon: 52
Składniki
Jajka ugotować na twardo,przekroić na połówki,wybrać do miseczki żółtka. Do żółtek dodać po łyżeczce chrzanu,musztardy,majonezu.Sól i pieprz do smaku. Rozetrzeć wszystkie składniki i małą łyżeczką nakładać farsz do połówek białekWierzch udekorować oliwkami,plasterkami rzodkiewki i koperkem. Smacznego życzę!