Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolorowo i świątecznie,z pewnością jajeczka posmakują i zachwycą:) Przepis podany na trzy jajka,jeśli zechcecie robić to musicie podwoić lub potroić składniki:)
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 11655
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1298
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 39333
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 11655
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1298
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 39333
Składniki
Jajka ugotować na twardo,przekroić na połówki,wybrać do miseczki żółtka. Do żółtek dodać po łyżeczce chrzanu,musztardy,majonezu.Sól i pieprz do smaku. Rozetrzeć wszystkie składniki i małą łyżeczką nakładać farsz do połówek białekWierzch udekorować oliwkami,plasterkami rzodkiewki i koperkem. Smacznego życzę!