Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam prostą ale smaczną pastę jajeczną, w towarzystwie myszek smakuje wybornie i tak podana może być smacznym śniadaniem na wielkanocnym stole.
garnek, nóż miska, widelec, talerz,
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 11989
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1305
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 39369
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 11989
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1305
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 39369
Składniki
Jajka myjemy, wkładamy do garnka zalewamy woda, gotujemy około 7 minut od zagotowania dodając szczyptę soli. Jajka po ugotowaniu zalewamy obficie zimną wodą wtedy łatwiej się je będzie obierać. Po ugotowaniu jajka obieramy ze skorupek ścieramy na tarce (grube oczka) albo prostym sposobem ugniatamy widelcem, łączymy z majonezem dodając musztardę, pokrojoną rzodkiewkę, doprawiamy pieprzem i solą do smaku. Połówki jajek układamy na talerzu nakładamy pastę jajeczną, dekorujemy według uznania. Smacznego.