Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam prostą ale smaczną pastę jajeczną, w towarzystwie myszek smakuje wybornie i tak podana może być smacznym śniadaniem na wielkanocnym stole.
garnek, nóż miska, widelec, talerz,
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10670
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4794
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 901
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9098
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1346
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10670
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4794
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 901
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9098
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1346
Składniki
Jajka myjemy, wkładamy do garnka zalewamy woda, gotujemy około 7 minut od zagotowania dodając szczyptę soli. Jajka po ugotowaniu zalewamy obficie zimną wodą wtedy łatwiej się je będzie obierać. Po ugotowaniu jajka obieramy ze skorupek ścieramy na tarce (grube oczka) albo prostym sposobem ugniatamy widelcem, łączymy z majonezem dodając musztardę, pokrojoną rzodkiewkę, doprawiamy pieprzem i solą do smaku. Połówki jajek układamy na talerzu nakładamy pastę jajeczną, dekorujemy według uznania. Smacznego.