Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam prostą ale smaczną pastę jajeczną, w towarzystwie myszek smakuje wybornie i tak podana może być smacznym śniadaniem na wielkanocnym stole.
garnek, nóż miska, widelec, talerz,
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 2142
szybki przepis na pizzę:) z tych propozycji wyjdzie około 12 małych porcji
Odsłon: 381
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 803
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 17274
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 2142
szybki przepis na pizzę:) z tych propozycji wyjdzie około 12 małych porcji
Odsłon: 381
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 803
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 17274
Składniki
Jajka myjemy, wkładamy do garnka zalewamy woda, gotujemy około 7 minut od zagotowania dodając szczyptę soli. Jajka po ugotowaniu zalewamy obficie zimną wodą wtedy łatwiej się je będzie obierać. Po ugotowaniu jajka obieramy ze skorupek ścieramy na tarce (grube oczka) albo prostym sposobem ugniatamy widelcem, łączymy z majonezem dodając musztardę, pokrojoną rzodkiewkę, doprawiamy pieprzem i solą do smaku. Połówki jajek układamy na talerzu nakładamy pastę jajeczną, dekorujemy według uznania. Smacznego.