Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i łatwe do przyrządzenia
Przepis na błyskawiczny obiad lub kolację. Przygotowywanie tego dania jest ni...
Odsłon: 221
Bób to prawdziwy letni hit – nie tylko smaczny, ale i pełen wartości odżywczy...
Odsłon: 3279
Przepis na błyskawiczny obiad lub kolację. Przygotowywanie tego dania jest ni...
Odsłon: 221
Bób to prawdziwy letni hit – nie tylko smaczny, ale i pełen wartości odżywczy...
Odsłon: 3279
Składniki
Ugotować jajka na twardo. Cebulę pokroić w drobną kostkę i zeszklić na oleju. Następnie dodać starte na tartce (na grubych oczkach) pieczarki. Doprawić solą, pieprzem, czosnkiem granulowanym. Smażyć do momentu odparowania wody. Odstawić do wystygnięcia. Jajka przekroić na pół, wydrążyć żółtka. Do farszu dodać żółtka jaj, majonez i natkę pietruszki. Gotowym farszem nadziewać białka jaj.