Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i łatwe do przyrządzenia
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113067
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 452
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 795
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 594
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113067
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 452
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 795
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 594
Składniki
Ugotować jajka na twardo. Cebulę pokroić w drobną kostkę i zeszklić na oleju. Następnie dodać starte na tartce (na grubych oczkach) pieczarki. Doprawić solą, pieprzem, czosnkiem granulowanym. Smażyć do momentu odparowania wody. Odstawić do wystygnięcia. Jajka przekroić na pół, wydrążyć żółtka. Do farszu dodać żółtka jaj, majonez i natkę pietruszki. Gotowym farszem nadziewać białka jaj.