Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i łatwe do przyrządzenia
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 1107
Kultowe słodkie przekąski od dawna są inspiracją do wypieków i deserów bez pi...
Odsłon: 70302
Krewetki zrobione w oliwie z czosnkiem i papryką, to super prosty i smaczny p...
Odsłon: 236
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 1107
Kultowe słodkie przekąski od dawna są inspiracją do wypieków i deserów bez pi...
Odsłon: 70302
Krewetki zrobione w oliwie z czosnkiem i papryką, to super prosty i smaczny p...
Odsłon: 236
Składniki
Ugotować jajka na twardo. Cebulę pokroić w drobną kostkę i zeszklić na oleju. Następnie dodać starte na tartce (na grubych oczkach) pieczarki. Doprawić solą, pieprzem, czosnkiem granulowanym. Smażyć do momentu odparowania wody. Odstawić do wystygnięcia. Jajka przekroić na pół, wydrążyć żółtka. Do farszu dodać żółtka jaj, majonez i natkę pietruszki. Gotowym farszem nadziewać białka jaj.