Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjne wielkanocne jajka wypełnione aromatycznym farszem. Prosty przepis z włoskim akcentem.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 6950
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30427
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29186
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 6950
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30427
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29186
Składniki
Ugotowane jajka przecinamy na pół. Oddzielamy żółtka od białek.
Pomidora obieramy ze skórki. Usuwamy pestki.
Mozzarellę i miąższ pomidora kroimy w kosteczkę.
Żółtka kruszymy, przekładamy do miseczki. Dodajemy pokrojoną mozzarellę i pomidora. Całość polewamy odrobiną oliwy i doprawiamy szczyptą ziół prowansalskich. Mieszamy.
Przygotowanym farszem napełniamy białka jaj. Gotową przystawkę schładzamy w lodówce. Smacznego!