Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjne wielkanocne jajka wypełnione aromatycznym farszem. Prosty przepis z włoskim akcentem.
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 92
Dziś do pracy.
Odsłon: 116
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 128
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15393
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 302
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 92
Dziś do pracy.
Odsłon: 116
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 128
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15393
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 302
Składniki
Ugotowane jajka przecinamy na pół. Oddzielamy żółtka od białek.
Pomidora obieramy ze skórki. Usuwamy pestki.
Mozzarellę i miąższ pomidora kroimy w kosteczkę.
Żółtka kruszymy, przekładamy do miseczki. Dodajemy pokrojoną mozzarellę i pomidora. Całość polewamy odrobiną oliwy i doprawiamy szczyptą ziół prowansalskich. Mieszamy.
Przygotowanym farszem napełniamy białka jaj. Gotową przystawkę schładzamy w lodówce. Smacznego!