Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjne wielkanocne jajka wypełnione aromatycznym farszem. Prosty przepis z włoskim akcentem.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 9689
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1150
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11509
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 523
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 9689
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1150
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11509
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 523
Składniki
Ugotowane jajka przecinamy na pół. Oddzielamy żółtka od białek.
Pomidora obieramy ze skórki. Usuwamy pestki.
Mozzarellę i miąższ pomidora kroimy w kosteczkę.
Żółtka kruszymy, przekładamy do miseczki. Dodajemy pokrojoną mozzarellę i pomidora. Całość polewamy odrobiną oliwy i doprawiamy szczyptą ziół prowansalskich. Mieszamy.
Przygotowanym farszem napełniamy białka jaj. Gotową przystawkę schładzamy w lodówce. Smacznego!