Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjne wielkanocne jajka wypełnione aromatycznym farszem. Prosty przepis z włoskim akcentem.
Polędwiczki z cebulką marynowaną, pieczarkami i świeżą papryką to doskonałe d...
Odsłon: 155
Tagliatelle z kurkami to wykwintne danie, które zachwyca swoim bogactwem smak...
Odsłon: 1276
Kurczak w boczkach na młodej kapuście to danie, które łączy soczystość mięsa...
Odsłon: 254
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 36
Polędwiczki z cebulką marynowaną, pieczarkami i świeżą papryką to doskonałe d...
Odsłon: 155
Tagliatelle z kurkami to wykwintne danie, które zachwyca swoim bogactwem smak...
Odsłon: 1276
Kurczak w boczkach na młodej kapuście to danie, które łączy soczystość mięsa...
Odsłon: 254
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 36
Składniki
Ugotowane jajka przecinamy na pół. Oddzielamy żółtka od białek.
Pomidora obieramy ze skórki. Usuwamy pestki.
Mozzarellę i miąższ pomidora kroimy w kosteczkę.
Żółtka kruszymy, przekładamy do miseczki. Dodajemy pokrojoną mozzarellę i pomidora. Całość polewamy odrobiną oliwy i doprawiamy szczyptą ziół prowansalskich. Mieszamy.
Przygotowanym farszem napełniamy białka jaj. Gotową przystawkę schładzamy w lodówce. Smacznego!