Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pycha, a robi się szybciutko i prosto. Na Wielkanoc czy po prostu na imprezę - marzenie.
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 39
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 835
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2106
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4106
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 39
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 835
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2106
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4106
Składniki
Jaja ugotuj na twardo, obierz ze skorupek i przetnij na połówki. Delikatnie wyjmij żółtka, rozgnieć je widelcem. Szynkę pokrój w drobniutką kosteczkę i dodaj do żółtek.
Dodaj majonez i chrzan, sól i pieprz. Dobrze wymieszaj, aby powstała dość jednolita pasta (w razie czego dodaj więcej lub mnie majonezu). Farsz nakładaj najpierw w miejsce po żółtkach, a potem jeszcze na wierz jajka. Posyp posiekanym szczypiorkiem.