Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pycha, a robi się szybciutko i prosto. Na Wielkanoc czy po prostu na imprezę - marzenie.
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 353
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 48
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 373
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 814
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 353
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 48
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 373
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 814
Składniki
Jaja ugotuj na twardo, obierz ze skorupek i przetnij na połówki. Delikatnie wyjmij żółtka, rozgnieć je widelcem. Szynkę pokrój w drobniutką kosteczkę i dodaj do żółtek.
Dodaj majonez i chrzan, sól i pieprz. Dobrze wymieszaj, aby powstała dość jednolita pasta (w razie czego dodaj więcej lub mnie majonezu). Farsz nakładaj najpierw w miejsce po żółtkach, a potem jeszcze na wierz jajka. Posyp posiekanym szczypiorkiem.