Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pycha, a robi się szybciutko i prosto. Na Wielkanoc czy po prostu na imprezę - marzenie.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30899
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3628
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4231
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1129
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30899
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3628
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4231
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1129
Składniki
Jaja ugotuj na twardo, obierz ze skorupek i przetnij na połówki. Delikatnie wyjmij żółtka, rozgnieć je widelcem. Szynkę pokrój w drobniutką kosteczkę i dodaj do żółtek.
Dodaj majonez i chrzan, sól i pieprz. Dobrze wymieszaj, aby powstała dość jednolita pasta (w razie czego dodaj więcej lub mnie majonezu). Farsz nakładaj najpierw w miejsce po żółtkach, a potem jeszcze na wierz jajka. Posyp posiekanym szczypiorkiem.