Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przygotowanie jajek faszerowanych tuńczykiem nie jest czasochłonne, a efekt jest przepyszny. Nadają się zarówno jako przekąska, jak i jako część Wielkanocnego Śniadania. Z dodatkiem natki pietruszki, zasmakują każdemu.
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19760
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 450
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 403
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6794
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1242237
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19760
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 450
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 403
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6794
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1242237
Składniki
Jajka ugotować na twardo, ostudzić, obrać i przekroić na pół. Wyjąć żółtka. Tuńczyka odsączyć z zalewy. Żółtka utrzeć z majonezem, rozdrobnionym tuńczykiem, chrzanem i posiekaną natką pietruszki. Doprawić do smaku. Pastą napełnić połówki jajek, ułożyć na półmisku, udekorować natką pietruszki.