Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przygotowanie jajek faszerowanych tuńczykiem nie jest czasochłonne, a efekt jest przepyszny. Nadają się zarówno jako przekąska, jak i jako część Wielkanocnego Śniadania. Z dodatkiem natki pietruszki, zasmakują każdemu.
Trzy składniki tylko, a udka pyszne, nawet soli nie potrzeba, chyba, że ktoś...
Odsłon: 60
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 25
Koktajl jest bardzo prosty i szybki w przygotowaniu. Jeśli ktoś nie przepada...
Odsłon: 82
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 5117
Trzy składniki tylko, a udka pyszne, nawet soli nie potrzeba, chyba, że ktoś...
Odsłon: 60
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 25
Koktajl jest bardzo prosty i szybki w przygotowaniu. Jeśli ktoś nie przepada...
Odsłon: 82
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 5117
Składniki
Jajka ugotować na twardo, ostudzić, obrać i przekroić na pół. Wyjąć żółtka. Tuńczyka odsączyć z zalewy. Żółtka utrzeć z majonezem, rozdrobnionym tuńczykiem, chrzanem i posiekaną natką pietruszki. Doprawić do smaku. Pastą napełnić połówki jajek, ułożyć na półmisku, udekorować natką pietruszki.