Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przygotowanie jajek faszerowanych tuńczykiem nie jest czasochłonne, a efekt jest przepyszny. Nadają się zarówno jako przekąska, jak i jako część Wielkanocnego Śniadania. Z dodatkiem natki pietruszki, zasmakują każdemu.
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 2528
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 129
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 227
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 2528
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 129
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 227
Składniki
Jajka ugotować na twardo, ostudzić, obrać i przekroić na pół. Wyjąć żółtka. Tuńczyka odsączyć z zalewy. Żółtka utrzeć z majonezem, rozdrobnionym tuńczykiem, chrzanem i posiekaną natką pietruszki. Doprawić do smaku. Pastą napełnić połówki jajek, ułożyć na półmisku, udekorować natką pietruszki.