Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka nadziewane tuńczykiem to smaczna przekąska sprawdzająca się nie tylko w święta , ale również na różnych imprezach okolicznościowych. Przepis bardzo prosty , a jajka smaczne . Polecam
garnek, nóż, deska do krojenia, miska , widelec, łyżka,
Łatwe ciasto bez pieczenia. Czekolada i wiśnie to dobry duet.
Odsłon: 2157
Królowa grilla :)
Odsłon: 1423
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 264
Łatwe ciasto bez pieczenia. Czekolada i wiśnie to dobry duet.
Odsłon: 2157
Królowa grilla :)
Odsłon: 1423
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 264
Składniki
Jajka ugotować na twardo, po ugotowaniu zalać zimna wodą , nastepnie obrać i przekroić na połówki. Wyjąć żółtka i przełożyć do miski lub na głęboki talerz. Do żółtek dodać pokrojoną paprykę konserwową, pokrojoną w drobną kostkę cebulę oraz majonez i musztardę i wymieszać do połączenia składników , na koniec dodać odsączonego z oliwy tuńczyka , doprawić pieprzem i opcjonalnie solą do smaku. Wymieszać. Tak przygotowanym farszem napełniać połówki jajek , posypując posiekaną cebulką zieloną. Smacznego
Przygotowanie farszu.
Jajka gotowe do spożycia i podania . Smacznego