Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka nadziewane tuńczykiem to smaczna przekąska sprawdzająca się nie tylko w święta , ale również na różnych imprezach okolicznościowych. Przepis bardzo prosty , a jajka smaczne . Polecam
garnek, nóż, deska do krojenia, miska , widelec, łyżka,
Znakomity pomysł na bezglutenowy chleb, który przygotujesz w mniej niż 10 min...
Odsłon: 19645
Klasyczna, domowa pizza z pieczarkami – prosta w przygotowaniu, a zawsze pysz...
Odsłon: 208
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1745
Znakomity pomysł na bezglutenowy chleb, który przygotujesz w mniej niż 10 min...
Odsłon: 19645
Klasyczna, domowa pizza z pieczarkami – prosta w przygotowaniu, a zawsze pysz...
Odsłon: 208
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1745
Składniki
Jajka ugotować na twardo, po ugotowaniu zalać zimna wodą , nastepnie obrać i przekroić na połówki. Wyjąć żółtka i przełożyć do miski lub na głęboki talerz. Do żółtek dodać pokrojoną paprykę konserwową, pokrojoną w drobną kostkę cebulę oraz majonez i musztardę i wymieszać do połączenia składników , na koniec dodać odsączonego z oliwy tuńczyka , doprawić pieprzem i opcjonalnie solą do smaku. Wymieszać. Tak przygotowanym farszem napełniać połówki jajek , posypując posiekaną cebulką zieloną. Smacznego
Przygotowanie farszu.
Jajka gotowe do spożycia i podania . Smacznego