Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kto lubi tuńczyka, temu na pewno zasmakują, bo jajka i tuńczyk doskonale do siebie pasują.
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 189
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 69
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 189
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 69
Składniki
Jajka gotujemy na twardo. Po wystudzeniu obieramy i kroimy wzdłuż. Tuńczyka odsączamy z oleju i przekładamy do miseczki, dodajemy posiekane rzodkiewki, koperek i chrzan, mieszamy do połączenia i doprawiamy do smaku solą oraz pieprzem. Farsz wykładamy łyżką na przekrojone jajka.