Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kto lubi tuńczyka, temu na pewno zasmakują, bo jajka i tuńczyk doskonale do siebie pasują.
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6937
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5223
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2298
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6937
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5223
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2298
Składniki
Jajka gotujemy na twardo. Po wystudzeniu obieramy i kroimy wzdłuż. Tuńczyka odsączamy z oleju i przekładamy do miseczki, dodajemy posiekane rzodkiewki, koperek i chrzan, mieszamy do połączenia i doprawiamy do smaku solą oraz pieprzem. Farsz wykładamy łyżką na przekrojone jajka.