Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka propozycja na świąteczne wielkanocne śniadanie. Jajka faszerowane zawsze mają powodzenie, a jeśli jeszcze są ekspresowe w przygotowaniu, to tym większa ich zaleta. Polecam, bo są przepyszne z minimalną ilością składników.
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 18
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 75
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 159
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 189
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 18
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 75
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 159
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 189
Składniki
Z jajek wydrążyć żółtka i przełożyć do miseczki. Dodać drobno pokrojone rzodkiewki, szczypiorek. Żółtka rozgnieść widelcem i całość dokładnie wymieszać, dodać majonez, doprawić solą i pieprzem i ponownie wymieszać. Nakładać po łyżce farszu na białka jajek. Górę można przyozdobić kiełkami, szczypiorkiem lub rzodkiewką. SMACZNEGO!!!