Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejna odsłona tak bliskich nam w czasie świąt jajek. Przed podaniem można udekorować sałatą i rzodkiewkami. Smacznego!
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 5500
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154749
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1022
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 440
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 5500
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154749
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1022
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 440
Składniki
Plastry cielęciny umyć i osuszyć. Na-stępnie posolić, popieprzyć, posmarować musztardą. Ułożyć na nich plastry szynki.
Obrane jajka ciasno owinąć mięsem, spiąć wykałaczkami. Smażyć na oleju na rozgrzanej patelni.
Przed podaniem wyjąć wykałaczki, jajka przekroić na pół, ułożyć na półmisku.