Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejna odsłona tak bliskich nam w czasie świąt jajek. Przed podaniem można udekorować sałatą i rzodkiewkami. Smacznego!
Pyszna i pożywna tortilla z jajkiem, szynką i warzywami idealna do zabrania j...
Odsłon: 668
Duszenie to najlepszy sposób na wołowe żebra. Długi czas gotowania powoduje,...
Odsłon: 168
Święta świętami, ale przed świętami też trzeba coś zjeść i to najlepiej smacz...
Odsłon: 244
Dzisiaj poznałem coś nowego, ale bardzo dobrego. Placek pinsa, jest to odmian...
Odsłon: 546
Duszenie to najlepszy sposób na wołowe żebra. Długi czas gotowania powoduje,...
Odsłon: 168
Święta świętami, ale przed świętami też trzeba coś zjeść i to najlepiej smacz...
Odsłon: 244
Dzisiaj poznałem coś nowego, ale bardzo dobrego. Placek pinsa, jest to odmian...
Odsłon: 546
Składniki
Plastry cielęciny umyć i osuszyć. Na-stępnie posolić, popieprzyć, posmarować musztardą. Ułożyć na nich plastry szynki.
Obrane jajka ciasno owinąć mięsem, spiąć wykałaczkami. Smażyć na oleju na rozgrzanej patelni.
Przed podaniem wyjąć wykałaczki, jajka przekroić na pół, ułożyć na półmisku.
Przepisy Przekąski
Przekąski
Jajka „kogutki”
Przekąski
Jajka galaretki
Przekąski
Jajka w cieście francuskim
Przekąski
Różowe jajka
Jajka „kogutki”
Jajka „kogutki” to świetny pomysł na przystawkę na wielkanocny stół. Ta przek...
Odsłon: 2495
Jajka galaretki
Jajka galaretki to nietypowa i niezwykle efektowna forma podania klasycznej,...
Odsłon: 4178