Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejna odsłona tak bliskich nam w czasie świąt jajek. Przed podaniem można udekorować sałatą i rzodkiewkami. Smacznego!
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 983
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4603
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1249
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 983
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4603
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1249
Składniki
Plastry cielęciny umyć i osuszyć. Na-stępnie posolić, popieprzyć, posmarować musztardą. Ułożyć na nich plastry szynki.
Obrane jajka ciasno owinąć mięsem, spiąć wykałaczkami. Smażyć na oleju na rozgrzanej patelni.
Przed podaniem wyjąć wykałaczki, jajka przekroić na pół, ułożyć na półmisku.