Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Makaron z mięsem i dynią to idealne połączenie na jesienne dni. Esencjonalny...
Odsłon: 1262
smaczna pieczeń na niedzielny obiad.
Odsłon: 107
Zupa grzybowa z tymiankiem jest niezwykle aromatyczna, rozgrzewająca i pełna...
Odsłon: 1100
Sznycel wiedeński (Wiener Schnitzel) to tradycyjne danie kuchni austriackiej....
Odsłon: 99
Makaron z mięsem i dynią to idealne połączenie na jesienne dni. Esencjonalny...
Odsłon: 1262
smaczna pieczeń na niedzielny obiad.
Odsłon: 107
Zupa grzybowa z tymiankiem jest niezwykle aromatyczna, rozgrzewająca i pełna...
Odsłon: 1100
Sznycel wiedeński (Wiener Schnitzel) to tradycyjne danie kuchni austriackiej....
Odsłon: 99
Składniki
Jajka obrać ze skorupek.. Pomidorom ściąć czapeczki, wydrążyć miąższ ustawić do góry dnem, aby dobrze wyciekł sok. Następnie do każdego pomidorów włożyć po łyżce majonezu. Każde jajko z cieńszej strony naciąć trzykrotnie. W jedno nacięcie włożyć po 2 plasterki kiełbysy, w drugie plasterki rzoskiewki i wąsy szczypiorku, a w trzecie plastry ogórka kiszonego. Jajka umieścić w pomidorowych gniazdkach. Brzegi pomidorków posypać rzeżuchą. Pomidory ustawić na półmisku przybranym rukolą.