Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113063
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 443
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 787
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 586
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113063
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 443
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 787
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 586
Składniki
Cebulę obrać,pokroić w plasterki.
Do garnka wlać 5 szklanek wody,dodać sól,listki laurowe,ziarenka pieprzu,gorczycę i cebulę,zagotować,włożyć jajka i gotować 12 minut.
Jajka wyjąć z wywaru,zalać zimną wodą,natłuc skorupki,tak żeby popękały.
Wywar ostudzić.
Jajka przełożyć do dużego słoja,zalać wywarem,pozostawić w chłodnym miejscu na 2-3 dni.
Podawać z chrzanem.