Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie ma jak domowe jajka w domowym sosie tatarskim. Doskonałe na śniadanie, kolację czy imprezę.
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 65
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4313
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2590
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 65
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4313
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2590
Składniki
Ogórki, cebulę i marynowane grzybki kroimy drobno, mieszamy z majonezem, śmietaną, marynowanym pieprzem (niekoniecznie trzeba dodawać - ja go po prostu lubię), doprawiamy do smaku solą i pieprzem, wykładamy do miski. Na górze układamy ugotowane na twardo jajka przekrojone na pół. Posypujemy solą, pieprzem i siekanym szczypiorkiem.