Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie ma jak domowe jajka w domowym sosie tatarskim. Doskonałe na śniadanie, kolację czy imprezę.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8117
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 395
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8117
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 395
Składniki
Ogórki, cebulę i marynowane grzybki kroimy drobno, mieszamy z majonezem, śmietaną, marynowanym pieprzem (niekoniecznie trzeba dodawać - ja go po prostu lubię), doprawiamy do smaku solą i pieprzem, wykładamy do miski. Na górze układamy ugotowane na twardo jajka przekrojone na pół. Posypujemy solą, pieprzem i siekanym szczypiorkiem.