Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka w majonezowo-jogurtowym sosie tatarskim.
Do wielbicieli curry nie należę, ale jak mi coś posmakuje, będę chciała powtó...
Odsłon: 36
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 108
Pyszne ciasteczka mojego dzieciństwa
Odsłon: 445
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32618
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 79
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 107
Do wielbicieli curry nie należę, ale jak mi coś posmakuje, będę chciała powtó...
Odsłon: 36
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 108
Pyszne ciasteczka mojego dzieciństwa
Odsłon: 445
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32618
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 79
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 107
Składniki
Jajka ugotować na twardo, wystudzić w zimnej wodzie, obrać, przekroić na połówki i ułożyć na półmisku.
Ogórki i cebulę drobno posiekać, dodać majonez, jogurt, ocet, sól i pieprz do smaku i wymieszać.
Przygotowanym w etapie 2 sosem polać jajka i gotowe :)