Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka w majonezowo-jogurtowym sosie tatarskim.
Świetna i zdrowa pasta do smarowania chleba. Pieczone warzywa i prażone pestk...
Odsłon: 2971
Prosty do upieczenia, smaczny, utrzymujący długo świeżość chleb pieczony na s...
Odsłon: 188
Świetna i zdrowa pasta do smarowania chleba. Pieczone warzywa i prażone pestk...
Odsłon: 2971
Prosty do upieczenia, smaczny, utrzymujący długo świeżość chleb pieczony na s...
Odsłon: 188
Składniki
Jajka ugotować na twardo, wystudzić w zimnej wodzie, obrać, przekroić na połówki i ułożyć na półmisku.
Ogórki i cebulę drobno posiekać, dodać majonez, jogurt, ocet, sól i pieprz do smaku i wymieszać.
Przygotowanym w etapie 2 sosem polać jajka i gotowe :)