Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli lubicie kapary, to ten sos na pewno Wam posmakuje, jest idealny do jajek, ale nie tylko. Jajka w sosie z kaparami idealnie sprawdzą się na wielkanocnym stole, swoim smakiem zachwycą Waszych gości. Spróbujcie koniecznie, to bardzo proste i smaczne danie.
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7619
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2711
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7619
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2711
Składniki
Jajka ugotować na twardo. Obrać ze skorupek i przekroić wzdłuż na pół. Majonez, śmietanę i musztardę wymieszać w misce. Dodać odsączone kapary, ogórka utartego na dużych oczkach i szczypiorek. Przyprawić solą, pieprzem i wymieszać. Gotowy sos przełożyć na półmisek na sos wyłożyć przekrojone jajka. Wierzch posypać szczypiorkiem.