Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli lubicie kapary, to ten sos na pewno Wam posmakuje, jest idealny do jajek, ale nie tylko. Jajka w sosie z kaparami idealnie sprawdzą się na wielkanocnym stole, swoim smakiem zachwycą Waszych gości. Spróbujcie koniecznie, to bardzo proste i smaczne danie.
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 220
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 86
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 25
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 20
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 220
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 86
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 25
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 20
Składniki
Jajka ugotować na twardo. Obrać ze skorupek i przekroić wzdłuż na pół. Majonez, śmietanę i musztardę wymieszać w misce. Dodać odsączone kapary, ogórka utartego na dużych oczkach i szczypiorek. Przyprawić solą, pieprzem i wymieszać. Gotowy sos przełożyć na półmisek na sos wyłożyć przekrojone jajka. Wierzch posypać szczypiorkiem.