Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne jajuszka na wielkanocny stół, mój stary, sprawdzony, można powiedzieć babciny przepis. W dodatku pięknie prezentują się na talerzu.
Tosty z figami i serem Camembert to wyjątkowo smaczna i elegancka przekąska,...
Odsłon: 81
Polecam wypróbować tak podane kopytka smakują wspaniale.
Odsłon: 133
Smaczne i zdrowe frytki z marchewki z piekarnika, idealny dodatek do ryby pie...
Odsłon: 494
Szybka sałatka którą przygotujesz w kilka chwil idealna do obiadu lub na kola...
Odsłon: 431
Propozycja na szybki i smaczny deser, który przygotujesz w kilka minut.
Odsłon: 331
Tosty z figami i serem Camembert to wyjątkowo smaczna i elegancka przekąska,...
Odsłon: 81
Polecam wypróbować tak podane kopytka smakują wspaniale.
Odsłon: 133
Smaczne i zdrowe frytki z marchewki z piekarnika, idealny dodatek do ryby pie...
Odsłon: 494
Szybka sałatka którą przygotujesz w kilka chwil idealna do obiadu lub na kola...
Odsłon: 431
Propozycja na szybki i smaczny deser, który przygotujesz w kilka minut.
Odsłon: 331
Składniki
Jajka obrać, przekroić je na połówki, wyjąć żółtka. Farsz różowy: Twarożek wymieszać z łyżeczką chrzanu, żurawiną, mieloną papryką. Włożyć do szprycki i napełnić nim kilka połówek jajek. Udekorować całymi kulkami żurawiny i listkami pietruszki. Farsz białozielony: Bryndzę dobrze wymieszać z posiekaną natką, szczypiorkiem, majonezem. Doprawić solą. Napełnić farszem kilka połówek jajek, udekorować plasterkami kiwi oraz szczypiorkiem. Farsz żółty: Żółtka z jajek utrzeć ze śmietaną, musztardą, rozgniecionym czosnkiem, szafranem. Doprawić solą. Napełnić pozostałe połówki jajek, ozdobić oliwkami.