Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepsze przekąski to takie, które można zrobić szybko i ze składników zawsze obecnych w naszych zapasach:). Faszerowane jajka choć wydają się tematem oklepanym zawsze cieszą się popularnością na domowych imprezach.
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7661
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2809
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7661
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2809
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, obieramy, przekrawamy wzdłuż na pół, oddzielamy białka od żółtek.
W misce mieszamy ze sobą: posiekaną drobno wędlinę, majonez, żółtka, sól, pieprz i chilli.
Białka układamy na półmisku, na każde nakładamy farsz. Dekorujemy posiekanym szczypiorkiem.