Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepsze przekąski to takie, które można zrobić szybko i ze składników zawsze obecnych w naszych zapasach:). Faszerowane jajka choć wydają się tematem oklepanym zawsze cieszą się popularnością na domowych imprezach.
Pierś z kurczaka smażymy i polewamy sosem serowo -szpinakowym. Sos jest przep...
Odsłon: 137
Dobra przyprawa może odmienić potrawę. Tak jest w tym przypadku. Polecam czub...
Odsłon: 584
Wystarczy kilka minut i mamy smaczny dodatek do kawy. Polecam.
Odsłon: 579
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5589
Pierś z kurczaka smażymy i polewamy sosem serowo -szpinakowym. Sos jest przep...
Odsłon: 137
Dobra przyprawa może odmienić potrawę. Tak jest w tym przypadku. Polecam czub...
Odsłon: 584
Wystarczy kilka minut i mamy smaczny dodatek do kawy. Polecam.
Odsłon: 579
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5589
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, obieramy, przekrawamy wzdłuż na pół, oddzielamy białka od żółtek.
W misce mieszamy ze sobą: posiekaną drobno wędlinę, majonez, żółtka, sól, pieprz i chilli.
Białka układamy na półmisku, na każde nakładamy farsz. Dekorujemy posiekanym szczypiorkiem.