Do góry

Przekąski Przepis na:

Jajka z łososiem w śmietanie

Jajka z łososiem w śmietanie

Autor:

Przepisów i artykułów: 127 Ocena: 1147

Dodano:

Odsłon: 614

Bardzo delikatne i pyszne jajka, które stworzyłam na potrzebę Świąt Wielkanocnych. Polecam :)

Składniki

  • jajka 4 szt.
  • łosoś wędzony sałatkowy 200 g
  • pęczek rzodkiewki
  • pęczek szczypiorku
  • duża kwaśna śmietana 350 ml
  • majonez 2 łyżki
  • sól
  • pieprz
5-6 os. 30 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Jajka ugotować na twardo. Rzodkiewkę i łososia pokroić w drobną kosteczkę . Szczypiorek może być pokrojony w grubsze kawałki. Wymieszać ze śmietaną i majonezem, posolić, popieprzyć do smaku.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń