Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
sprawdźcie sami rewelacja jak dla mnie
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 585
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 52
Bardzo szybka do przygotowania, prosta i bardzo smaczna pasta. Idealnie spraw...
Odsłon: 14
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 585
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 52
Bardzo szybka do przygotowania, prosta i bardzo smaczna pasta. Idealnie spraw...
Odsłon: 14
Składniki
Ugotowane na twardo jajka obrać,przekroić na pół,wyjąć żółtka.
Dokładnie oczyszczoną z ości rybę rozetrzeć z żółtkami i kilkoma łyżkami majonezu,doprawić solą i pieprzem.
Ogórki obrać,pokroić w plastry.
Napełnić pastą połówki jajek,ułożyć je na plastrach kwaszonego ogórka,polać majonezem i posypać natką z pietruszki.