Do góry

Przekąski Przepis na:

jajka z wędzoną rybą

jajka z wędzoną rybą

Autor:

Przepisów i artykułów: 29 Ocena: 46

Dodano:

Odsłon: 901

sprawdźcie sami rewelacja jak dla mnie

Składniki

  • wędzona ryba, 1 mała
  • majonez, 1 mały słoik
  • jajka, 5 szt.
  • ogórki kwaszone, 2 duże
  • sól, szczypta
  • pieprz, szczypta
  • Natka pietruszki, 1/2 pęczka
3-4 os. 30 min średnie przystępne
Reklama
Reklama
jajka z wędzoną rybą

Przygotowanie

  1. Ugotowane na twardo jajka obrać,przekroić na pół,wyjąć żółtka.

  2. Dokładnie oczyszczoną z ości rybę rozetrzeć z żółtkami i kilkoma łyżkami majonezu,doprawić solą i pieprzem.

  3. Ogórki obrać,pokroić w plastry.

  4. Napełnić pastą połówki jajek,ułożyć je na plastrach kwaszonego ogórka,polać majonezem i posypać natką z pietruszki.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń