Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Onigiri czyli japońskie kanapki ryżowe.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1009
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 130
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2181
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4196
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1009
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 130
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2181
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4196
Składniki
Ugotować ryż w osolonej wodzie. Z ryżu uformować kulkę, w środku zrobić otwór i włożyć kawałek wędzonego łososia. Kulkę owinąć wodorostem i posypać ziarnami sezamu. W ten sam sposób uformować resztę kulek.