Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Onigiri czyli japońskie kanapki ryżowe.
Faszerowany szczupak na Wigilię? Czemu nie! To niezwykle ciekawa i efektowna...
Odsłon: 1862
Makowiec na kruchym cieście z kratką to przepyszne ciasto które zawsze gości...
Odsłon: 687
Pyzy ziemniaczane z farszem z mielonego mięsa wieprzowego. Ugotowane, okraszo...
Odsłon: 3746
Faszerowany szczupak na Wigilię? Czemu nie! To niezwykle ciekawa i efektowna...
Odsłon: 1862
Makowiec na kruchym cieście z kratką to przepyszne ciasto które zawsze gości...
Odsłon: 687
Pyzy ziemniaczane z farszem z mielonego mięsa wieprzowego. Ugotowane, okraszo...
Odsłon: 3746
Składniki
Ugotować ryż w osolonej wodzie. Z ryżu uformować kulkę, w środku zrobić otwór i włożyć kawałek wędzonego łososia. Kulkę owinąć wodorostem i posypać ziarnami sezamu. W ten sam sposób uformować resztę kulek.