Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Onigiri czyli japońskie kanapki ryżowe.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5180
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 771
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11542
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5003
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1242
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5180
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 771
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11542
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5003
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1242
Składniki
Ugotować ryż w osolonej wodzie. Z ryżu uformować kulkę, w środku zrobić otwór i włożyć kawałek wędzonego łososia. Kulkę owinąć wodorostem i posypać ziarnami sezamu. W ten sam sposób uformować resztę kulek.