Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiejsze śniadanie jest kombinowane. Mieliśmy białka z szarlotki, trochę pi...
Odsłon: 64
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 38622
Przepis na pełnoziarniste tortille wypełnione warzywami, grillowanym serem ha...
Odsłon: 146
Poleam. Domowe słodkości najlepsze.
Odsłon: 874
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 1031
Czy pulpety z piekarnika mogą być równie soczyste i pełne smaku? Oczywiście!...
Odsłon: 6087
Dzisiejsze śniadanie jest kombinowane. Mieliśmy białka z szarlotki, trochę pi...
Odsłon: 64
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 38622
Przepis na pełnoziarniste tortille wypełnione warzywami, grillowanym serem ha...
Odsłon: 146
Poleam. Domowe słodkości najlepsze.
Odsłon: 874
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 1031
Czy pulpety z piekarnika mogą być równie soczyste i pełne smaku? Oczywiście!...
Odsłon: 6087
Składniki
kalafior dzielimy na cząstki, układamy w naczyniu żaroodpornym, przyprawiamy(sól,pieprz) , skrapiamy oliwą ,przykrywamy folią aluminiową i zapiekamy 15 minut w piekarniku -temp 200 stopni. nastepnie zdejmujemy folię i posypujemy parmezanem, zgniecionym czosnkiem i bułką tartą, ponownie zapiekamy aż bułka się zezłoci. kalafior ma być chrupiący-lekko twardy.