Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2521
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421662
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2133
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2521
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421662
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2133
Składniki
kalafior dzielimy na cząstki, układamy w naczyniu żaroodpornym, przyprawiamy(sól,pieprz) , skrapiamy oliwą ,przykrywamy folią aluminiową i zapiekamy 15 minut w piekarniku -temp 200 stopni. nastepnie zdejmujemy folię i posypujemy parmezanem, zgniecionym czosnkiem i bułką tartą, ponownie zapiekamy aż bułka się zezłoci. kalafior ma być chrupiący-lekko twardy.