Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Oł...zachciało się tych pięknych różyczek, oj i to bardzo. Więc są...cały bukiet i to z bazylią, tak aromatyczną, tak smaczną, że podniebienie się raduje.
Fuczki to smażone placki z kiszonej kapusty , wywodzące się z kuchni Bieszcza...
Odsłon: 31
Sałatka ziemniaczana tym razem wzbogacona dodatkowymi składnikami. Smaczna, z...
Odsłon: 19
Lżejsze kofty pełne smaku!
Odsłon: 331
Fuczki to smażone placki z kiszonej kapusty , wywodzące się z kuchni Bieszcza...
Odsłon: 31
Sałatka ziemniaczana tym razem wzbogacona dodatkowymi składnikami. Smaczna, z...
Odsłon: 19
Lżejsze kofty pełne smaku!
Odsłon: 331
Składniki
Kalafior dzielimy na różyczki i blanszujemy w osolonym wrzątku przez kilka minut. Osączamy z wody. Cebulę siekamy, szklimy na roztopionym maśle, dodajemy blanszowane różyczki. Cały czas mieszając, podsmażamy przez kilka minut, do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Bazylię siekamy, dodajemy do całości i dokładnie mieszamy.