Przekąski Przepis na:
Przepisów i artykułów: 209 Ocena: 3776
Dodano: 20.07.2011
Odsłon: 5049
1-2 os. | 15 min | średnie | przystępne |
Najpierw przygotowujemy awokado i pomidory. Awokado można rozdrobnić widelcem, żeby powstała masa o dość grubej strukturze. Pomidory pokroić w kostkę, posolić i popieprzyć.
Bagietkę kroimy w skibeczki, smarujemy oliwą, rozmiażdżonym czosnkiem i wstawiamy do piekarnika na 5 minut. Gdy będą lekko podgrzane i chrupiące, wykładamy je i kładziemy na nie trochę awokado i pomidory. Posypujemy szczypiorkiem i jemy cieplutkie.
Na skróty
Komentarze do przepisu (1)

Konto usunięte 29 marca 2012Zgłoś do usunięcia
Bagietka na ciepło zwłaszcza z avocado i pomidorkiem - to jest wyśmienite - robiłam wielokrotnie !!1 Kto głosował? | Odpowiedz