Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wymyślone spontanicznie na kwadrans przed przyjściem gościa:)
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13805
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1586
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15406
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6288
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13805
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1586
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15406
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6288
Składniki
Najpierw przygotowujemy awokado i pomidory. Awokado można rozdrobnić widelcem, żeby powstała masa o dość grubej strukturze. Pomidory pokroić w kostkę, posolić i popieprzyć.
Bagietkę kroimy w skibeczki, smarujemy oliwą, rozmiażdżonym czosnkiem i wstawiamy do piekarnika na 5 minut. Gdy będą lekko podgrzane i chrupiące, wykładamy je i kładziemy na nie trochę awokado i pomidory. Posypujemy szczypiorkiem i jemy cieplutkie.