Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wymyślone spontanicznie na kwadrans przed przyjściem gościa:)
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11627
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 82
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8087
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155122
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1120
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11627
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 82
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8087
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155122
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1120
Składniki
Najpierw przygotowujemy awokado i pomidory. Awokado można rozdrobnić widelcem, żeby powstała masa o dość grubej strukturze. Pomidory pokroić w kostkę, posolić i popieprzyć.
Bagietkę kroimy w skibeczki, smarujemy oliwą, rozmiażdżonym czosnkiem i wstawiamy do piekarnika na 5 minut. Gdy będą lekko podgrzane i chrupiące, wykładamy je i kładziemy na nie trochę awokado i pomidory. Posypujemy szczypiorkiem i jemy cieplutkie.