Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
austriacka klasyka - prosta w wykonaniu, idealna do kanapek lub jako dip
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 819
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5750
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9558
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 266
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 819
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5750
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9558
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 266
Składniki
paprykę przekrajamy na połówki, usuwamy gniazda nasienne, myjemy, a potem układamy na blaszce posmarowanej olejem i pieczemy przez ok. 30 min w piekarniku rozgrzanym do 200 st. C aż będą miały ciemną, przypieczoną skórkę
upieczone papryki przekładamy do miski, przykrywamy ściereczką i odstawiamy do przestygnięcia, a potem obieramy skórkę
obraną paprykę miksujemy z twarogiem, przecierem i przyprawami na gładką masę, no i gotowe, smacznego