Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moja mama robiła nam taką pastę, jak nic nie było w sklepach i trudno było o jakieś urozmaicenie na talerzu. Osobiście uwielbiam na kanapce, ale zdarza się, że ją podjadam ot tak łyżką. Ciekawe doznania smakowe daje połączenie kilku rodzajów sera.
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11155
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4917
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1079
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9678
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1438
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11155
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4917
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1079
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9678
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1438
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, obrane ścieramy na tarce o średnich lub małych oczkach. Na tej samej tarce ścieramy ser. Szczypiorek drobno siekamy, doprawiamy solą i pieprzem do smaku, dodajemy majonez, mieszamy. Taką pastą smarujemy kromkę chleba, kładziemy plaster pomidorka i pałaszujemy.