Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moja mama robiła nam taką pastę, jak nic nie było w sklepach i trudno było o jakieś urozmaicenie na talerzu. Osobiście uwielbiam na kanapce, ale zdarza się, że ją podjadam ot tak łyżką. Ciekawe doznania smakowe daje połączenie kilku rodzajów sera.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1955
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1640
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2630
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1955
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1640
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2630
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, obrane ścieramy na tarce o średnich lub małych oczkach. Na tej samej tarce ścieramy ser. Szczypiorek drobno siekamy, doprawiamy solą i pieprzem do smaku, dodajemy majonez, mieszamy. Taką pastą smarujemy kromkę chleba, kładziemy plaster pomidorka i pałaszujemy.