Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
większość z Was pewnie zna ten przepis ale dzisiaj dostałam sporą ilość tych grzybów, więc postanowiłam go Państwu przypomnieć
Jest kilka takich potraw, na których po wystudzeniach tworzy się brzydka wars...
Odsłon: 1061
Zapraszam na babeczki niepowtarzalne, w smaku genialne. To kruche ciasto w po...
Odsłon: 4619
Taka babka z pewnością wyglądem na stole wielkanocnym będzie się wyróżniała i...
Odsłon: 560
Pyszna, pulchna i wilgotna babka mocno cytrynowa na kefirze z dodatkiem kisie...
Odsłon: 1938
Moja dzisiejsza propozycja to keks pomarańczowy z mnóstwem bakali. Nutę pomar...
Odsłon: 276
Zapraszam na babeczki niepowtarzalne, w smaku genialne. To kruche ciasto w po...
Odsłon: 4619
Taka babka z pewnością wyglądem na stole wielkanocnym będzie się wyróżniała i...
Odsłon: 560
Pyszna, pulchna i wilgotna babka mocno cytrynowa na kefirze z dodatkiem kisie...
Odsłon: 1938
Moja dzisiejsza propozycja to keks pomarańczowy z mnóstwem bakali. Nutę pomar...
Odsłon: 276
Składniki
1. z grzybów odcinamy kapelusze, szybko myjemy pod bieżącą wodą, większe dzielimy na pół, lekko solimy, 2. jajko roztrzepać, posolić, 3. kanie moczyć w jajku, potem obtoczyć w bułce tartej, smażyć na rumiano ok 2 min z jednej strony, smacznego
Przepisy Przekąski
Przekąski
Jajka z pieczarkami
Przekąski
Drożdżowe racuchy z mascarpone
Przekąski
Pieczarki nadziewane fasolką szparagową z jajkiem
Przekąski
Szwedzki tort kanapkowy
Jajka z pieczarkami
Jajka z pieczarkami to moje ulubione jajka faszerowane. Przygotowuję je na św...
Odsłon: 280
Drożdżowe racuchy z mascarpone
Propozycja dla tych wszystkich, którzy za racuchami przepadają. poleam!
Odsłon: 76