Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
większość z Was pewnie zna ten przepis ale dzisiaj dostałam sporą ilość tych grzybów, więc postanowiłam go Państwu przypomnieć
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5179
Tą zupę pamiętam jeszcze z czasów dzieciństwa, bardzo jej nie lubiłyśmy. Raze...
Odsłon: 17
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 19
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 71
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5179
Tą zupę pamiętam jeszcze z czasów dzieciństwa, bardzo jej nie lubiłyśmy. Raze...
Odsłon: 17
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 19
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 71
Składniki
1. z grzybów odcinamy kapelusze, szybko myjemy pod bieżącą wodą, większe dzielimy na pół, lekko solimy, 2. jajko roztrzepać, posolić, 3. kanie moczyć w jajku, potem obtoczyć w bułce tartej, smażyć na rumiano ok 2 min z jednej strony, smacznego