Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pikle ogórkowe to obowiązkowy element każdej domowej spiżarni ze względu na s...
Odsłon: 1062
Jeden z wariantów użycia sałatki z tuńczyka. Bardzo smaczne quesadillas na pi...
Odsłon: 83
Świetna sałatka grillowa! Po tej sałatce polubiłam natkę pietruszki.
Odsłon: 367
Cyk Pyk i YES hawajska zupa kwietna " Kahakai Pua " czyli zupa kwietna plaż...
Odsłon: 19
Pożywna, zdrowa i bardzo smaczna pasta z ryżem. Kompletnie wartościowy obiad....
Odsłon: 42
Pikle ogórkowe to obowiązkowy element każdej domowej spiżarni ze względu na s...
Odsłon: 1062
Jeden z wariantów użycia sałatki z tuńczyka. Bardzo smaczne quesadillas na pi...
Odsłon: 83
Świetna sałatka grillowa! Po tej sałatce polubiłam natkę pietruszki.
Odsłon: 367
Cyk Pyk i YES hawajska zupa kwietna " Kahakai Pua " czyli zupa kwietna plaż...
Odsłon: 19
Pożywna, zdrowa i bardzo smaczna pasta z ryżem. Kompletnie wartościowy obiad....
Odsłon: 42
Składniki
Wyrośnięte kapelusze czubajki moczymy kilka godzin w mleku. Na patelni roztapiamy masło.Kapelusze obtaczamy w panierce i smażymy kilka minut do uzyskania złocistego koloru. Można serwować na świeżym miękkim chlebie lub jako kotlet na talerzu. Najlepiej jeść kanie same gdyż wtedy można delektować się ich specyficznym smakiem :)