Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 102
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4208
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11514
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6590
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5513
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13642
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 102
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4208
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11514
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6590
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5513
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13642
Składniki
Wyrośnięte kapelusze czubajki moczymy kilka godzin w mleku. Na patelni roztapiamy masło.Kapelusze obtaczamy w panierce i smażymy kilka minut do uzyskania złocistego koloru. Można serwować na świeżym miękkim chlebie lub jako kotlet na talerzu. Najlepiej jeść kanie same gdyż wtedy można delektować się ich specyficznym smakiem :)