Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 508
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 101434
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 5953
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 508
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 101434
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 5953
Składniki
Wyrośnięte kapelusze czubajki moczymy kilka godzin w mleku. Na patelni roztapiamy masło.Kapelusze obtaczamy w panierce i smażymy kilka minut do uzyskania złocistego koloru. Można serwować na świeżym miękkim chlebie lub jako kotlet na talerzu. Najlepiej jeść kanie same gdyż wtedy można delektować się ich specyficznym smakiem :)