Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczny karp na dobrą przekąskę.
Karkówka do obiadu długo pieczona, w sosie maślanym, ze słodko-pikantną nutą...
Odsłon: 516
Smaczny domowy przepis na ogórki kiszone. Takie jakie robiły nasz mamy, babcie.
Odsłon: 8679
Taki słodki drobiazg do kawy. Polecam. Zrobienie takich ciasteczek, to dosłow...
Odsłon: 3006
Takie ogórki konserwowe bardzo dobrze smakują. Polecam.
Odsłon: 956
Karkówka do obiadu długo pieczona, w sosie maślanym, ze słodko-pikantną nutą...
Odsłon: 516
Smaczny domowy przepis na ogórki kiszone. Takie jakie robiły nasz mamy, babcie.
Odsłon: 8679
Taki słodki drobiazg do kawy. Polecam. Zrobienie takich ciasteczek, to dosłow...
Odsłon: 3006
Takie ogórki konserwowe bardzo dobrze smakują. Polecam.
Odsłon: 956
Składniki
Wykonanie: Ugotować wywar warzywny z listkiem laurowym w 2,5 litrze wody. Następnie przecedzić, wlać piwo, dodać rodzynki, włożyć oprawionego i pokrojonego w dzwonka karpia. Gotować na wolnym ogniu około 15 minut, doprawić w razie potrzeby. Delikatnie wyłożyć na półmisek i polać sosem powstałym z gotowania.