Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczny karp na dobrą przekąskę.
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44649
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182083
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 243
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44649
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182083
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 243
Składniki
Wykonanie: Ugotować wywar warzywny z listkiem laurowym w 2,5 litrze wody. Następnie przecedzić, wlać piwo, dodać rodzynki, włożyć oprawionego i pokrojonego w dzwonka karpia. Gotować na wolnym ogniu około 15 minut, doprawić w razie potrzeby. Delikatnie wyłożyć na półmisek i polać sosem powstałym z gotowania.