Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
chrupiąca skórka i delikatne mięso..........pycha
Być może niektórzy z Was jeszcze pamiętają jak wyglądały i smakowały rogale j...
Odsłon: 6139
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 157
Być może niektórzy z Was jeszcze pamiętają jak wyglądały i smakowały rogale j...
Odsłon: 6139
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 157
Składniki
Orzechy, pieprz i ziele zemleć razem na grudki podobne do bułki tartej.
Rybę osolić i obtoczyć w mieszance orzechowej z obu stron.
Smażyć na głębokim tłuszczu z obu stron ( u mnie frytkownica 170 st.) aż do zrumienienie skórki.
Smacznego ...i pamiętajcie że rybka lubi pływać:) Może białe winko do tego???