Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
chrupiąca skórka i delikatne mięso..........pycha
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 116981
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8032
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3017
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1649
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1331
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 116981
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8032
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3017
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1649
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1331
Składniki
Orzechy, pieprz i ziele zemleć razem na grudki podobne do bułki tartej.
Rybę osolić i obtoczyć w mieszance orzechowej z obu stron.
Smażyć na głębokim tłuszczu z obu stron ( u mnie frytkownica 170 st.) aż do zrumienienie skórki.
Smacznego ...i pamiętajcie że rybka lubi pływać:) Może białe winko do tego???