Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
chrupiąca skórka i delikatne mięso..........pycha
Przepisów na krem ze szpinaku jest mnóstwo. Poniżej jeden z prostszych. Zupa...
Odsłon: 19
Polecam. Pod choinką smakuje wyjątkowo.
Odsłon: 120
Pierniczki których nie może zabraknąć na świątecznym stole. Pierniczki łatwe...
Odsłon: 116
Przepisów na krem ze szpinaku jest mnóstwo. Poniżej jeden z prostszych. Zupa...
Odsłon: 19
Polecam. Pod choinką smakuje wyjątkowo.
Odsłon: 120
Pierniczki których nie może zabraknąć na świątecznym stole. Pierniczki łatwe...
Odsłon: 116
Składniki
Orzechy, pieprz i ziele zemleć razem na grudki podobne do bułki tartej.
Rybę osolić i obtoczyć w mieszance orzechowej z obu stron.
Smażyć na głębokim tłuszczu z obu stron ( u mnie frytkownica 170 st.) aż do zrumienienie skórki.
Smacznego ...i pamiętajcie że rybka lubi pływać:) Może białe winko do tego???