Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i tanie danie, które można podać z dodatkiem ziemniaków czy ryżu do obiadu lub jako samodzielną przekąskę na ciepło lub zimno.
To jest od tegorocznego lata moja ulubiona cukinia z przyprawą gyros, którą p...
Odsłon: 193
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 197
Przepis na fasolkę po bretońsku. Tej kultowej potrawy nie trzeba nikomu przed...
Odsłon: 483
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 130
To jest od tegorocznego lata moja ulubiona cukinia z przyprawą gyros, którą p...
Odsłon: 193
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 197
Przepis na fasolkę po bretońsku. Tej kultowej potrawy nie trzeba nikomu przed...
Odsłon: 483
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 130
Składniki
Filety oczyścić z tłuszczu i błonek. Pociąć w niewielkie, podłużne kawałki. Przełożyć do głębokiej misy, oprószyć przyprawami, wymieszać. Skropić dwoma łyżkami oleju. Odstawić na noc do lodówki. Na patelni rozgrzać olej i smażyć do miękkości. W trakcie smażenia można podlać bulionem lub wodą. Udekorować pomidorkami koktajlowymi i natką pietruszki.