Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i tanie danie, które można podać z dodatkiem ziemniaków czy ryżu do obiadu lub jako samodzielną przekąskę na ciepło lub zimno.
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 316
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4397
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1859
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3623
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 30970
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 316
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4397
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1859
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3623
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 30970
Składniki
Filety oczyścić z tłuszczu i błonek. Pociąć w niewielkie, podłużne kawałki. Przełożyć do głębokiej misy, oprószyć przyprawami, wymieszać. Skropić dwoma łyżkami oleju. Odstawić na noc do lodówki. Na patelni rozgrzać olej i smażyć do miękkości. W trakcie smażenia można podlać bulionem lub wodą. Udekorować pomidorkami koktajlowymi i natką pietruszki.