Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i tanie danie, które można podać z dodatkiem ziemniaków czy ryżu do obiadu lub jako samodzielną przekąskę na ciepło lub zimno.
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1095
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113477
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 1524
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1095
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113477
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 1524
Składniki
Filety oczyścić z tłuszczu i błonek. Pociąć w niewielkie, podłużne kawałki. Przełożyć do głębokiej misy, oprószyć przyprawami, wymieszać. Skropić dwoma łyżkami oleju. Odstawić na noc do lodówki. Na patelni rozgrzać olej i smażyć do miękkości. W trakcie smażenia można podlać bulionem lub wodą. Udekorować pomidorkami koktajlowymi i natką pietruszki.