Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i rozgrzewające danie na przekąskę.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1970
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1647
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2679
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1970
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1647
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2679
Składniki
Wykonanie: Kaszę ugotować zgodnie z opisem na opakowaniu. Na patelni rozgrzać tłuszcz, wrzucić posiekaną cebulę i pokrojone pieczarki i boczek. Smażyć do zrumienienia, dodać ugotowana kaszę, przyprawić do smaku solą i pieprzem, wymieszać, chwilę pogrzać i podawać na ciepło.