Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i rozgrzewające danie na przekąskę.
Województwo lubuskie słynie z wielu specjałów, m.in. z rozgrzewającego żuru z...
Odsłon: 60
Ten przepis na pączki, które nie chłoną tłuszczu, jest bardzo prosty w przygo...
Odsłon: 2430
Łatwa i szybka w przygotowaniu zapiekanka z ryżem, cukinią i jajkami oraz ser...
Odsłon: 522
Rogaliki drożdżowe zwykle kojarzą nam się z naszymi kochanymi babciami, u któ...
Odsłon: 866
Województwo lubuskie słynie z wielu specjałów, m.in. z rozgrzewającego żuru z...
Odsłon: 60
Ten przepis na pączki, które nie chłoną tłuszczu, jest bardzo prosty w przygo...
Odsłon: 2430
Łatwa i szybka w przygotowaniu zapiekanka z ryżem, cukinią i jajkami oraz ser...
Odsłon: 522
Rogaliki drożdżowe zwykle kojarzą nam się z naszymi kochanymi babciami, u któ...
Odsłon: 866
Składniki
Wykonanie: Kaszę ugotować zgodnie z opisem na opakowaniu. Na patelni rozgrzać tłuszcz, wrzucić posiekaną cebulę i pokrojone pieczarki i boczek. Smażyć do zrumienienia, dodać ugotowana kaszę, przyprawić do smaku solą i pieprzem, wymieszać, chwilę pogrzać i podawać na ciepło.