Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i rozgrzewające danie na przekąskę.
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 158
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 256
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 158
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 256
Składniki
Wykonanie: Kaszę ugotować zgodnie z opisem na opakowaniu. Na patelni rozgrzać tłuszcz, wrzucić posiekaną cebulę i pokrojone pieczarki i boczek. Smażyć do zrumienienia, dodać ugotowana kaszę, przyprawić do smaku solą i pieprzem, wymieszać, chwilę pogrzać i podawać na ciepło.