Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka, łatwa, zdrowa i smaczna propozycja. Może być podana na ciepło, jak i na zimno, doskonale sprawdzi się na drugie śniadanie w pracy.
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 133
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2671
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 830
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1598
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14263
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 133
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2671
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 830
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1598
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14263
Składniki
Kaszę gryczaną ugotować na sypko zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Cebulę pokroić w kostkę. Szpinak oczyścić. Na patelni rozgrzać 1-2 łyżki oleju i zeszklić na nim przeciśnięty przez praskę czosnek oraz cebulę. Następnie dodać szpinak, chwilę podsmażyć. Następnie dodać kaszę i wymieszać. Doprawić do smaku solą oraz pieprzem i chwilę smażyć. Kaszę przełożyć na talerzyki. Podać w ugotowanym na twardo jajkiem.