Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka, łatwa, zdrowa i smaczna propozycja. Może być podana na ciepło, jak i na zimno, doskonale sprawdzi się na drugie śniadanie w pracy.
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 595
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 11930
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13500
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2751
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 595
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 11930
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13500
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2751
Składniki
Kaszę gryczaną ugotować na sypko zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Cebulę pokroić w kostkę. Szpinak oczyścić. Na patelni rozgrzać 1-2 łyżki oleju i zeszklić na nim przeciśnięty przez praskę czosnek oraz cebulę. Następnie dodać szpinak, chwilę podsmażyć. Następnie dodać kaszę i wymieszać. Doprawić do smaku solą oraz pieprzem i chwilę smażyć. Kaszę przełożyć na talerzyki. Podać w ugotowanym na twardo jajkiem.