Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka, łatwa, zdrowa i smaczna propozycja. Może być podana na ciepło, jak i na zimno, doskonale sprawdzi się na drugie śniadanie w pracy.
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 15737
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałą i szybką zakąskę świąteczną. Z...
Odsłon: 1480
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 15737
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałą i szybką zakąskę świąteczną. Z...
Odsłon: 1480
Składniki
Kaszę gryczaną ugotować na sypko zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Cebulę pokroić w kostkę. Szpinak oczyścić. Na patelni rozgrzać 1-2 łyżki oleju i zeszklić na nim przeciśnięty przez praskę czosnek oraz cebulę. Następnie dodać szpinak, chwilę podsmażyć. Następnie dodać kaszę i wymieszać. Doprawić do smaku solą oraz pieprzem i chwilę smażyć. Kaszę przełożyć na talerzyki. Podać w ugotowanym na twardo jajkiem.