Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To szybki i fajny pomysł na zdrową sałatkę. Często zabieram ją jako przekąskę do pracy. Jest pyszna na ciepło, jak i na zimno.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8725
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 617
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8725
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 617
Składniki
Kaszę jaglaną przygotowujemy zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Brokuł rozdzielamy na mniejsze różyczki i gotujemy. W czasie gotowania przygotowujemy pozostałe składniki. Cebulkę i ogórki kroimy w kostkę. Groszek odsączamy z zalewy. Ugotowaną kaszę dodajemy do warzyw, brokuł kroimy na mniejsze kawałki. Doprawiamy solą, pieprzem i łyżką oleju, mieszamy.