Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kaszanka na inny sposób.
Wykonanie:
Na dwóch łyżkach masła usmażyć cebulę i pokrojone w plastry jabłka wraz z przyprawami do smaku. Kaszankę pokroić w plastry i przysmażyć na pozostałym maśle, ułożyć na półmisku i obłożyć przygotowanymi jabłkami z cebulą. Podawać z dodatkiem białego pieczywa.
Soczysta i po prostu przepyszna!
Odsłon: 42
Danie z kuchni węgierskiej. Ja miałem czerwone papryki, można użyć również i...
Odsłon: 1199
Soczysta i po prostu przepyszna!
Odsłon: 42
Danie z kuchni węgierskiej. Ja miałem czerwone papryki, można użyć również i...
Odsłon: 1199
Składniki
Wykonanie: Na dwóch łyżkach masła usmażyć cebulę i pokrojone w plastry jabłka wraz z przyprawami do smaku. Kaszankę pokroić w plastry i przysmażyć na pozostałym maśle, ułożyć na półmisku i obłożyć przygotowanymi jabłkami z cebulą. Podawać z dodatkiem białego pieczywa.
Przepisy Wędliny
Wędliny
Stary przepis na pasztet
Wędliny
Schab a’la sztufada - hit rodzinnych obiadów
Wędliny
Soczysty schab w glazurze. Rozpływa się w ustach
Wędliny
Terrina z pistacjami - elegancka propozycja na rodzinne spotkania
Stary przepis na pasztet
Dobry pasztet powinien składać się z dobrej jakości mięsa oraz warzyw. Sekret...
Odsłon: 1581
Schab a’la sztufada - hit rodzinnych obiadów
Schab a’la sztufada to krucha i wilgotna pieczeń naszpikowana warzywami, przy...
Odsłon: 2216