Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kaszanka na inny sposób.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1960
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1640
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2638
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1960
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1640
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2638
Składniki
Wykonanie: Na dwóch łyżkach masła usmażyć cebulę i pokrojone w plastry jabłka wraz z przyprawami do smaku. Kaszankę pokroić w plastry i przysmażyć na pozostałym maśle, ułożyć na półmisku i obłożyć przygotowanymi jabłkami z cebulą. Podawać z dodatkiem białego pieczywa.