Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Trudno mi przekonać się do kaszanki w jakiejkolwiek formie, ale ta bardzo mi smakuje, zwłaszcza położona na świeżej bułce. Zapraszam po przepis na to proste, zdecydowanie NIE dietetyczne danie. ;-)
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1545
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231952
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5053
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1545
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231952
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5053
Składniki
Cebulę smażymy na niewielkiej ilości rozgrzanego oleju. Podlewamy wodą, dusimy do miękkości.
Kaszankę obieramy ze skóry, kroimy w plastry, dodajemy do cebuli. Podsmażamy kilka minut.
Na patelnię wbijamy jajka, doprawiamy do smaku. Smażymy do momentu ścięcia jajek.