Do góry

Przekąski Przepis na:

Kaszanka z jajkiem i cebulą

Kaszanka z jajkiem i cebulą

Autor:

Przepisów i artykułów: 464 Ocena: 8843

Dodano:

Odsłon: 1308

Trudno mi przekonać się do kaszanki w jakiejkolwiek formie, ale ta bardzo mi smakuje, zwłaszcza położona na świeżej bułce. Zapraszam po przepis na to proste, zdecydowanie NIE dietetyczne danie. ;-)

Składniki

  • 500g kaszanki
  • 4 cebule
  • 4 jajka
  • sól, pieprz
  • olej
3-4 os. 30 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Cebulę smażymy na niewielkiej ilości rozgrzanego oleju. Podlewamy wodą, dusimy do miękkości.

  2. Kaszankę obieramy ze skóry, kroimy w plastry, dodajemy do cebuli. Podsmażamy kilka minut.

  3. Na patelnię wbijamy jajka, doprawiamy do smaku. Smażymy do momentu ścięcia jajek.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń