Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Skwary ze świeżego mięsa wieprzowego (ze świniobicia) smażone z cebulą. Trudno takiej skwarce się oprzeć :)
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8613
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3048
Polecam.
Odsłon: 1836
Polecam.
Odsłon: 532
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8613
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3048
Polecam.
Odsłon: 1836
Polecam.
Odsłon: 532
Składniki
Wymyte mięso kroimy na kawałki (w większą kostkę), solimy, pieprzymy, posypujemy majerankiem i obtaczamy je w tych przyprawach. Nagrzewamy patelnię z tłuszczem i układamy na gorącej patelni kawałki pokrojonego mięsa. Smażymy z obu stron na rumiany kolor.
Dodajemy pokrojoną, osoloną cebulę w piórka.
Smażymy na wolnym ogniu pod przykryciem do momentu zmiękczenia mięsa i cebuli.
Usmażone kawałki mięsa podajemy z pieczywem. Smacznego!!!