Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Skwary ze świeżego mięsa wieprzowego (ze świniobicia) smażone z cebulą. Trudno takiej skwarce się oprzeć :)
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 39346
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 407
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 179
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 376
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9264
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 39346
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 407
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 179
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 376
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9264
Składniki
Wymyte mięso kroimy na kawałki (w większą kostkę), solimy, pieprzymy, posypujemy majerankiem i obtaczamy je w tych przyprawach. Nagrzewamy patelnię z tłuszczem i układamy na gorącej patelni kawałki pokrojonego mięsa. Smażymy z obu stron na rumiany kolor.
Dodajemy pokrojoną, osoloną cebulę w piórka.
Smażymy na wolnym ogniu pod przykryciem do momentu zmiękczenia mięsa i cebuli.
Usmażone kawałki mięsa podajemy z pieczywem. Smacznego!!!