Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Skwary ze świeżego mięsa wieprzowego (ze świniobicia) smażone z cebulą. Trudno takiej skwarce się oprzeć :)
Żeberka po amerykańsku to kulinarny klasyk, który zachwyca swoją soczystością...
Odsłon: 745
Szybkie i sycące danie na obiad lub ciepłą kolację.
Odsłon: 30
Zachciało mi się po śniadaniu zjeść coś co jest związane z owocami. Po krótk...
Odsłon: 281
Żeberka do obiadu przygotowane w pysznej musztardowo - miodowej marynacie. Że...
Odsłon: 118
Żeberka po amerykańsku to kulinarny klasyk, który zachwyca swoją soczystością...
Odsłon: 745
Szybkie i sycące danie na obiad lub ciepłą kolację.
Odsłon: 30
Zachciało mi się po śniadaniu zjeść coś co jest związane z owocami. Po krótk...
Odsłon: 281
Żeberka do obiadu przygotowane w pysznej musztardowo - miodowej marynacie. Że...
Odsłon: 118
Składniki
Wymyte mięso kroimy na kawałki (w większą kostkę), solimy, pieprzymy, posypujemy majerankiem i obtaczamy je w tych przyprawach. Nagrzewamy patelnię z tłuszczem i układamy na gorącej patelni kawałki pokrojonego mięsa. Smażymy z obu stron na rumiany kolor.
Dodajemy pokrojoną, osoloną cebulę w piórka.
Smażymy na wolnym ogniu pod przykryciem do momentu zmiękczenia mięsa i cebuli.
Usmażone kawałki mięsa podajemy z pieczywem. Smacznego!!!