Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
1 porcja: 488 kcal .
Latem nic nie smakuje lepiej, niż soczyste mięso z grilla. Taki też jest ten...
Odsłon: 4511
Dzisiaj prosta i szybka ale i pyszna zapiekanka rodzinna . Polecam
Odsłon: 200
Placki po węgiersku jest obecnie chyba najbardziej uwielbianym przez Polaków...
Odsłon: 1567
Wyśmienita sałatka z ogórków małosolnych, młodej cebuli dymki i pomidorów mal...
Odsłon: 341
Dzisiaj prosta i szybka ale i pyszna zapiekanka rodzinna . Polecam
Odsłon: 200
Placki po węgiersku jest obecnie chyba najbardziej uwielbianym przez Polaków...
Odsłon: 1567
Wyśmienita sałatka z ogórków małosolnych, młodej cebuli dymki i pomidorów mal...
Odsłon: 341
Składniki
1Cebulę obierz, posiekaj. Dodaj do mięsa, dosyp kminek, wbij jajko. Dodaj sól i pieprz do smaku i wyrób masę. Odstaw na kilka godzin do lodówki, aby składniki "się przegryzły". 2Ze schłodzonej masy wilgotnymi dłońmi formuj małe wałeczki długości około 8 cm. i mniej więcej 2,5 cm grubości. 3Dobrze rozgrzej grill (lub elektryczny ruszt) i upiecz kebabczety na złotobrązowy kolor (ok. 10-12 minut). Podawaj z frytkami i surówką z kwaszonej kapusty lub ogórkami konserwowymi.
Przepisy Przekąski
Przekąski
Węgierski langosz
Przekąski
Jajka w majonezie ze szczypiorkiem
Przekąski
marynowane filety z makreli
Przekąski
Szpinak w cieście francuskim
Węgierski langosz
Odwiedzając Węgry, należy obowiązkowo spróbować legendarną przekąskę jaką jes...
Odsłon: 2377
Jajka w majonezie ze szczypiorkiem
Szybka , smaczna i tradycyjna przekąska , idealna na spotkania towarzyskie cz...
Odsłon: 454