Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cudo <3 Przepysznie wprost z bloga Kardamonovy
Śmietankowiec to lekkie, kolorowe ciasto, które idealnie sprawdzi się na letn...
Odsłon: 11470
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 292
Propozycja na pyszny obiad ugotowany w stosunkowo krótkim czasie i przy niewi...
Odsłon: 539
Tradycyjne rolady wieprzowe to przepis wywodzący się z Niemiec. Mięso nadziew...
Odsłon: 10462
Śmietankowiec to lekkie, kolorowe ciasto, które idealnie sprawdzi się na letn...
Odsłon: 11470
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 292
Propozycja na pyszny obiad ugotowany w stosunkowo krótkim czasie i przy niewi...
Odsłon: 539
Tradycyjne rolady wieprzowe to przepis wywodzący się z Niemiec. Mięso nadziew...
Odsłon: 10462
Składniki
Posiekaną cebulę i czosnek szklimy. Dodajemy pomidory wraz z zalewą, chili, oregano, oliwki, sól i pieprz. Dusimy pod przykryciem 10 min. Kiełbasy nakłuwamy, przekładamy do naczynia żaroodpornego, zalewamy sosem i pieczemy pod przykryciem 30-35 min w piekarniku rozgrzanym do 180°C. Następnie zdejmujemy pokrywkę i pieczemy 10 min, do czasu zrumienienia.