Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie, które lubi chyba każdy, pod warunkiem, że wybierzemy dobrą i pyszną kiełbasę. Można podać ją z ziemniakami lub z chlebem.
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17793
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1877
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15592
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17793
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1877
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15592
Składniki
Cebulę posiekać. Na średnim ogniu rozgrzać olej. Dodać cebulę i smażyć do momentu zarumienienia. Całość zalać winem, tak by ją przykryła, doprawić liściem laurowym, zielem angielskim, kminkiem i majerankiem. Chwile gotować, po czym doprawić do smaku solą i pieprzem, a następnie odłożyć. Kiełbaski ponacinać, a następnie zrumienić na osobnej patelni - należy je przewracać co jakiś czas. Kiełbaski podawać wyłożone na cebuli.