Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie, które lubi chyba każdy, pod warunkiem, że wybierzemy dobrą i pyszną kiełbasę. Można podać ją z ziemniakami lub z chlebem.
Wyjątkowo prosta w przygotowaniu zupa, jest bardzo dobra i pożywna. Taka komb...
Odsłon: 208
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 110
Szarlotka to bezsprzecznie królowa jesiennych deserów. Ale czy można się nią...
Odsłon: 27896
Wyjątkowo prosta w przygotowaniu zupa, jest bardzo dobra i pożywna. Taka komb...
Odsłon: 208
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 110
Szarlotka to bezsprzecznie królowa jesiennych deserów. Ale czy można się nią...
Odsłon: 27896
Składniki
Cebulę posiekać. Na średnim ogniu rozgrzać olej. Dodać cebulę i smażyć do momentu zarumienienia. Całość zalać winem, tak by ją przykryła, doprawić liściem laurowym, zielem angielskim, kminkiem i majerankiem. Chwile gotować, po czym doprawić do smaku solą i pieprzem, a następnie odłożyć. Kiełbaski ponacinać, a następnie zrumienić na osobnej patelni - należy je przewracać co jakiś czas. Kiełbaski podawać wyłożone na cebuli.