Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie, które lubi chyba każdy, pod warunkiem, że wybierzemy dobrą i pyszną kiełbasę. Można podać ją z ziemniakami lub z chlebem.
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3024
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 131
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 54
Prościutki, szybki malinowy sernik na zimno przygotowałam z myślą o majówce i...
Odsłon: 68
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 63
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3024
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 131
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 54
Prościutki, szybki malinowy sernik na zimno przygotowałam z myślą o majówce i...
Odsłon: 68
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 63
Składniki
Cebulę posiekać. Na średnim ogniu rozgrzać olej. Dodać cebulę i smażyć do momentu zarumienienia. Całość zalać winem, tak by ją przykryła, doprawić liściem laurowym, zielem angielskim, kminkiem i majerankiem. Chwile gotować, po czym doprawić do smaku solą i pieprzem, a następnie odłożyć. Kiełbaski ponacinać, a następnie zrumienić na osobnej patelni - należy je przewracać co jakiś czas. Kiełbaski podawać wyłożone na cebuli.