Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
racuszki z kokosem do tego kokosowa kawa mirabelki poprostu raj dla podniebienia
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3794
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 626
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3817
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 388
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 728
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3794
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 626
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3817
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 388
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 728
Składniki
Kokos(3 łyżki) wsypać do mleka i zagotować,wystudzić ,białka ubić na sztywno ,dodać cukier i ubijać aż sie rozpuści nastepnie dołożyć zótka a na końcu przestudzone mleko z kokosem i makę wszystko dokładnie wymieszać łyżką.Smażyć małe placuszki z łyżki ciasta na wolnym ogniu.Śmietanę wymieszać z resztą kokosu i dosłodzić odrobiną cukru pudru podawać z usmażonymi racuszkami.Życzę smacznego.