Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
racuszki z kokosem do tego kokosowa kawa mirabelki poprostu raj dla podniebienia
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1161
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1743
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 5884
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1161
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1743
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 5884
Składniki
Kokos(3 łyżki) wsypać do mleka i zagotować,wystudzić ,białka ubić na sztywno ,dodać cukier i ubijać aż sie rozpuści nastepnie dołożyć zótka a na końcu przestudzone mleko z kokosem i makę wszystko dokładnie wymieszać łyżką.Smażyć małe placuszki z łyżki ciasta na wolnym ogniu.Śmietanę wymieszać z resztą kokosu i dosłodzić odrobiną cukru pudru podawać z usmażonymi racuszkami.Życzę smacznego.