Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 09-03-2012
Pyszne danie do padania jako przystawka lub do barszczu:)
Karkówka po cygańsku to hit Internetu! To niezwykle bogate danie jednogarnkow...
Odsłon: 20594
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 2286
Nalewka mandarynkowa pięknie pachnie i ma cudny kolor. Jest orzeźwiająca i ar...
Odsłon: 43
Karkówka po cygańsku to hit Internetu! To niezwykle bogate danie jednogarnkow...
Odsłon: 20594
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 2286
Nalewka mandarynkowa pięknie pachnie i ma cudny kolor. Jest orzeźwiająca i ar...
Odsłon: 43
Składniki
Cebulę podsmażamy z pieczarkami, na osobnej patelni podsmażamy wymieszane z przyprawą mięso.
Gorące mięso dodajemy do pieczarek, wsypujemy żółty ser i taką masą napełniamy pokrojone na kwadraty ciasto. Przeciwległe rogi ciasta sklejamy ze sobą tworząc koperty i zapiekamy w piekarniku. Przepis podpatrzony od "smakerowicza" fasama78. Dziękuję i pozdrawiam