Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Popularna przekąska z kilku składników. Proporcje na 16 koreczków.
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 40
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 554
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2009
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4003
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 40
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 554
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2009
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4003
Składniki
Pomidory umyć i osuszyć.
Ser podzielić na 16 kawałków, tak jak pokazane jest to na zdjęciu.
Liście szpinaku umyć i dokładnie osuszyć.
W każdy kawałek sera wkłuć po jednej wykałaczce, na którą nadziewać kolejno po dwa zwinięte w rulonik listki szpinaku, po jednym pomidorze i po oliwce.
Tak przygotowane koreczki umieścić na paterze i podawać ze świeżym pieczywem.