Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Popularna przekąska z kilku składników. Proporcje na 16 koreczków.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 963
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 814
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12559
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 963
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 814
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12559
Składniki
Pomidory umyć i osuszyć.
Ser podzielić na 16 kawałków, tak jak pokazane jest to na zdjęciu.
Liście szpinaku umyć i dokładnie osuszyć.
W każdy kawałek sera wkłuć po jednej wykałaczce, na którą nadziewać kolejno po dwa zwinięte w rulonik listki szpinaku, po jednym pomidorze i po oliwce.
Tak przygotowane koreczki umieścić na paterze i podawać ze świeżym pieczywem.