Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Popularna przekąska z kilku składników. Proporcje na 16 koreczków.
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1006
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4646
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1289
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1006
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4646
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1289
Składniki
Pomidory umyć i osuszyć.
Ser podzielić na 16 kawałków, tak jak pokazane jest to na zdjęciu.
Liście szpinaku umyć i dokładnie osuszyć.
W każdy kawałek sera wkłuć po jednej wykałaczce, na którą nadziewać kolejno po dwa zwinięte w rulonik listki szpinaku, po jednym pomidorze i po oliwce.
Tak przygotowane koreczki umieścić na paterze i podawać ze świeżym pieczywem.