Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Popularna przekąska z kilku składników. Proporcje na 16 koreczków.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 231
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 220
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1325
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 751
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 231
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 220
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1325
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 751
Składniki
Pomidory umyć i osuszyć.
Ser podzielić na 16 kawałków, tak jak pokazane jest to na zdjęciu.
Liście szpinaku umyć i dokładnie osuszyć.
W każdy kawałek sera wkłuć po jednej wykałaczce, na którą nadziewać kolejno po dwa zwinięte w rulonik listki szpinaku, po jednym pomidorze i po oliwce.
Tak przygotowane koreczki umieścić na paterze i podawać ze świeżym pieczywem.