Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ze śledzi można wyczarować prawdziwe rarytasy, mogą być ciekawym urozmaiceniem świątecznego stołu. Przepis jest prosty, a tak przyrządzony śledź będzie miłą odmianą od zwykłych rolmopsów.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2290
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4377
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1303
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 280
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2290
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4377
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1303
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 280
Składniki
1. Ziemniaki obieramy i kroimy na plastry , następnie gotujemy na pół twardo w osolonej wodzie.
2. Po ugotowaniu układamy na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia, posypujemy przyprawą do ziemniaków i zapiekamy 20 minut w 180˚C.
3. Ogórki konserwowe kroimy na plasterki.
4. Robimy koreczki: na ziemniaka układamy plasterek ogórka, następnie koreczek śledziowy, na samej górze kładziemy cebulkę i utykamy wykałaczkę . 5. Gotowe koreczki układamy na półmisku i dekorujemy.
6. Koreczki gotowe. 7. Smacznego.