Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na każdej imprezie doskonale się sprawdzą – mimo iż to relikt przeszłości. Koreczki możemy zrobić praktycznie ze wszystkiego, na co mamy w danym momencie ochotę. Poniżej jedna z propozycji.
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 683
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 658
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 249
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 683
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 658
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 249
Składniki
Żółty ser pokroić w kostkę, otrzymując 12 kawałków. Paprykę konserwową dzielić na 12 kawałków wielkości kawałków żółtego sera. Ogórki przeciąć na pół. Kabanosy pokroić na 2 cm kawałki. Nabijamy składniki na wykałaczki w odpowiedniej kolejności: liść bazylii, kabanos, ogórek, papryka, ser. Koreczki ustawić na talerzu i podać.