Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na każdej imprezie doskonale się sprawdzą. Koreczki możemy zrobić praktycznie ze wszystkiego, na co mamy w danym momencie ochotę. Poniżej jedna z propozycji. Do ich przygotowania zamierzałam użyć małych kulek mozzarelli, ale akurat nie było w sklepie. Kupiłam więc dużą kulkę i podzieliłam ją na cząstki.
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7888
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1139
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13655
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7888
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1139
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13655
Składniki
Żółty ser pokroić w kostkę, otrzymując 12 kawałków. Mozzarellę pokroić na ćwiartki i każdą na 3 części – otrzymamy 12 kawałków. Na wykałaczkę nabić winogrono, następnie liść bazylii (z liści bazylii można zrezygnować), po czym kawałek mozzarelli owinięty salami, na końcu żółty ser. Koreczki ustawić na talerzu i podać.