Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na każdej imprezie doskonale się sprawdzą. Koreczki możemy zrobić praktycznie ze wszystkiego, na co mamy w danym momencie ochotę. Poniżej jedna z propozycji. Do ich przygotowania zamierzałam użyć małych kulek mozzarelli, ale akurat nie było w sklepie. Kupiłam więc dużą kulkę i podzieliłam ją na cząstki.
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 444
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16659
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 320
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 444
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16659
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 320
Składniki
Żółty ser pokroić w kostkę, otrzymując 12 kawałków. Mozzarellę pokroić na ćwiartki i każdą na 3 części – otrzymamy 12 kawałków. Na wykałaczkę nabić winogrono, następnie liść bazylii (z liści bazylii można zrezygnować), po czym kawałek mozzarelli owinięty salami, na końcu żółty ser. Koreczki ustawić na talerzu i podać.