Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na każdej imprezie doskonale się sprawdzą – mimo iż to relikt przeszłości. Koreczki możemy zrobić praktycznie ze wszystkiego, na co mamy w danym momencie ochotę. Poniżej jedna z propozycji
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7888
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1141
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13655
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7888
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1141
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13655
Składniki
Serek kroimy na 12 kawałków. Paprykę konserwową dzielimy na 12 kawałków wielkości trójkąta serka. Nabijamy składniki na wykałaczki w odpowiedniej kolejności: oliwka, papryka, oliwka, serek pleśniowy.