Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
kotleciki podałam jako zimną przekąskę, gościom bardzo smakowały
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2278
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3334
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1386
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2131
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2278
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3334
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1386
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2131
Składniki
1. cebulę i czosnek posiekać, dodać do mięsa wraz z bułką, jajkami i przyprawami, szybko wymieszać (zbyt długie wyrabianie mięsa sprawi, że kotlety będą twarde), odstawić na 3o min, 2. z mięsa formować podłużne kotleciki, owijać w plastry boczku, ułożyć na wyłożoną papierem blachę, piec ok 20 min w 180 st, do kotlecików można podać zimne sosy, smacznego