Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
kotleciki podałam jako zimną przekąskę, gościom bardzo smakowały
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 152
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 345
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1478
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 2717
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 26036
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 152
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 345
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1478
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 2717
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 26036
Składniki
1. cebulę i czosnek posiekać, dodać do mięsa wraz z bułką, jajkami i przyprawami, szybko wymieszać (zbyt długie wyrabianie mięsa sprawi, że kotlety będą twarde), odstawić na 3o min, 2. z mięsa formować podłużne kotleciki, owijać w plastry boczku, ułożyć na wyłożoną papierem blachę, piec ok 20 min w 180 st, do kotlecików można podać zimne sosy, smacznego