Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
kotleciki podałam jako zimną przekąskę, gościom bardzo smakowały
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2161
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 814
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2161
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 814
Składniki
1. cebulę i czosnek posiekać, dodać do mięsa wraz z bułką, jajkami i przyprawami, szybko wymieszać (zbyt długie wyrabianie mięsa sprawi, że kotlety będą twarde), odstawić na 3o min, 2. z mięsa formować podłużne kotleciki, owijać w plastry boczku, ułożyć na wyłożoną papierem blachę, piec ok 20 min w 180 st, do kotlecików można podać zimne sosy, smacznego