Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
kotleciki podałam jako zimną przekąskę, gościom bardzo smakowały
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 983
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4604
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1249
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 983
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4604
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1249
Składniki
1. cebulę i czosnek posiekać, dodać do mięsa wraz z bułką, jajkami i przyprawami, szybko wymieszać (zbyt długie wyrabianie mięsa sprawi, że kotlety będą twarde), odstawić na 3o min, 2. z mięsa formować podłużne kotleciki, owijać w plastry boczku, ułożyć na wyłożoną papierem blachę, piec ok 20 min w 180 st, do kotlecików można podać zimne sosy, smacznego