Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
kotleciki podałam jako zimną przekąskę, gościom bardzo smakowały
Majeranek i pieprz doskonale podkreślają smak pieczonej świątecznej kaczki.
Odsłon: 59
Krótko mówiąc jest pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 2497
Mój pierwszy chleb orkiszowy, przygotowany z przepisu z czasopisma. Chlebek w...
Odsłon: 354
Majeranek i pieprz doskonale podkreślają smak pieczonej świątecznej kaczki.
Odsłon: 59
Krótko mówiąc jest pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 2497
Mój pierwszy chleb orkiszowy, przygotowany z przepisu z czasopisma. Chlebek w...
Odsłon: 354
Składniki
1. cebulę i czosnek posiekać, dodać do mięsa wraz z bułką, jajkami i przyprawami, szybko wymieszać (zbyt długie wyrabianie mięsa sprawi, że kotlety będą twarde), odstawić na 3o min, 2. z mięsa formować podłużne kotleciki, owijać w plastry boczku, ułożyć na wyłożoną papierem blachę, piec ok 20 min w 180 st, do kotlecików można podać zimne sosy, smacznego