Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mielone można robić na różne sposoby i każdy po swojemu. Moje ulubione, to te z pieczarkami. Doskonałe do ziemniaków, kaszy albo chleba.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5241
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 815
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11652
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5037
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1282
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5241
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 815
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11652
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5037
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1282
Składniki
Czerstwą bułkę namoczyć w wodzie. Mięso przełożyć do miski, dodać starte na tarce, na grubych oczkach cebulę i pieczarki, dodać namoczoną, odciśniętą bułkę, dodać jajko, sól pieprz. Wszystko razem wymieszać.
Wyrobić kotlety, obtaczać w bułce tartej i smażyć na rozgrzanym smalcu.
Gotowe.