Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mielone można robić na różne sposoby i każdy po swojemu. Moje ulubione, to te z pieczarkami. Doskonałe do ziemniaków, kaszy albo chleba.
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 78
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31238
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 399
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 78
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31238
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 399
Składniki
Czerstwą bułkę namoczyć w wodzie. Mięso przełożyć do miski, dodać starte na tarce, na grubych oczkach cebulę i pieczarki, dodać namoczoną, odciśniętą bułkę, dodać jajko, sól pieprz. Wszystko razem wymieszać.
Wyrobić kotlety, obtaczać w bułce tartej i smażyć na rozgrzanym smalcu.
Gotowe.