Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mielone można robić na różne sposoby i każdy po swojemu. Moje ulubione, to te z pieczarkami. Doskonałe do ziemniaków, kaszy albo chleba.
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3560
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 1683
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1078
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 202
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3560
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 1683
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1078
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 202
Składniki
Czerstwą bułkę namoczyć w wodzie. Mięso przełożyć do miski, dodać starte na tarce, na grubych oczkach cebulę i pieczarki, dodać namoczoną, odciśniętą bułkę, dodać jajko, sól pieprz. Wszystko razem wymieszać.
Wyrobić kotlety, obtaczać w bułce tartej i smażyć na rozgrzanym smalcu.
Gotowe.